Priser och tilläggstjänster

Pris

Grundavgiften 2024 är 29.500:- inkl moms.

Tilläggstjänster

Extra bäddplatser och lakan

I grundhyran ingår inte lakan och handduk till sängarna på nedervåningen i Västra Flygeln.
Lakan + liten handduk per set 390:-/st (sängarna är då bäddade när ni kommer)
Handdukar 50:-/st

Om ni vill hyra nedervåningen i Västra Flygeln redan dagen före festen går det utmärkt och kostar 5.700:-.

Vill ni bara ha tillgång till kök  & sällskapsrum dagen innan kostar det 2.500:-.

Vill ni disponera rum i Östra Flygeln är priset 675:- per person om man delar rum och 975:- om man vill ha enkel rum. Här finns sammanlagt 10 bäddar.

I Västra flygeln har vi ytterligare 12 bäddar på vinden och kostnaden för den är 6.500:-/dygn och då ingår lakan och en liten handduk.

Ytterligare 12 bäddar (lakan och en liten handduk men ej badhandduk ingår) finns på loftet ovanför Verkstaden och kostar 6.500:-/dygn.

Västra Flygelns vind och loftet ovanför Verkstaden är av enkel vandrarhemskaraktär men med utmärkta sängar. Man delar enkel wc men vi kan inte erbjuda dusch åt alla så det är bäst om era gäster gör sig klara hemma.

Västra Flygelns vind och verkstadens loft går endast att hyra kvällen för själva festen.

Era hundar är välkomna till Lydinge om ni bor i Östra Flygeln, inga djur är tillåtna i Västra Flygeln. Ni ansvarar för att de ej är uppe i soffor & sängar och ni måste dammsuga rummen efter er alt. debiterar vi 850:-/dygn.

Före festen

Att fira sitt bröllop på Lydinge innebär att man sköter så gott som allt själva så var noggrann i valet av Toast, han/hon skall inte bara ansvara för en rolig middag utan även sköte en hel del praktiskt. Vi är alltid hemma när det är bröllop på gården och hjälper givetvis till om vi kan men debiterar då 800:-/tim.

Dukning och möblering, pris på förfrågan eftersom det beror på hur just er fest skall vara.

Till festen

Hyra av

  • Stekbord/muurikka (Stor modell)            1.000:-
  • Weber gasolgrill två stycken                       900:-
  • Vita schalar av flis, 70 st                               Gratis om ej smutsiga, tvätt 25:-/st
  • Partytält 3*4 m                                               1.100:-
  • infravärme                                                         2.000:-
  • Finstallet                                                           900:-
  • Om ni har lånat dukar/servetter så ombesörjer vi så de tvättas/manglas. Kostnaden debiteras er.

Efter festen

Vi erbjuder normalt inte städning men om ni absolut vill ha städning av Gamla Stenmagassinet, dasset och serveringsköket måste dessa vara tömt kl 14.00. Ni skall då ha ställt alla saker på rätt ställe, diskat, tömt alla utrymmen på sopor från festen samt sett till så inget skräp finns kvar ute på gården inkl fimpar och snuspåsar. Oavsett om ni köper till städning eller gör det själva måste alla bord torkas av ordentligt innan ni fäller ihop dem inför dansen, inte roligt med kladdiga bord för nästa brudpar. Kom ihåg att städning måste bokas minst 1 månad för festen och avbokas senast 1 vecka före (vi tar in extrapersonal för detta ändamål).
Pris för städning: 7.000:- 

Om ni vill ha städning av Västra flygeln måste hela huset vara tömt kl 14.00 om inte annat överenskommits. Ni skall då ha ställt alla saker på rätt ställe, diskat, tömt Flygeln på sopor från festen i köket och era rum. Kom ihåg att städning måste bokas minst 1 månad för festen och avbokas senast 1 vecka före (vi tar in extrapersonal för detta ändamål).
Pris för städning: 7.500:-

Om ni vill ha hjälp att köra era grovsopor (exkl. tomglas) till tippen så grejar vi det under förutsättning att det är sorterat och snyggt packat i sopsäckar. OBS! Matsoporna förutsätter vi att er cateringfirma tar hand om, om inte måste ni prata med oss om hur detta skall lösas eftersom våra soptunnor på gården är dimensionerade efter de som bor permanent här på Lydinge Säteri. Måste bokas minst 1 månad för festen och avbokas senast 1 vecka före (vi tar in extrapersonal för detta ändamål).
Pris för transport av sopor till tippen 5.500:-

Pris för transport av tomglas till återvinningen 4.500:-

Oavsett om ni köper till städning eller gör det själva måste alla bord torkas av ordentligt innan ni fäller ihop dem inför dansen, inte roligt med kladdiga bord för nästa brudpar

Det är inte möjligt att köpa till hjälp med disken så prata mer er cateringfirma eller en uthyrningsfirma om de kan hjälpa er om ni känner att ni inte vill diska själva.

Avsyning om ni väjer att städa själva skall ske innan ni lämnar gården och när vi skiljs åt hoppas vi att ni har haft en underbar fest och får med er ett minne för livet från Lydinge Säteri.

Betalning, bokningsavgift och deposition

För att bekräfta en bokning betalar man in en kombinerad deposition/bokningsavgift på 6 500 kr som återbetalas när lokalen återlämnas i godkänt skick efter festen- dvs allt är städat (inkl upplockade fimpar och snuspåsar) och alla grovsopor iväg körda. Resterande belopp faktureras kunden med förfallodag fyra veckor innan festen.

Depositionen/bokningsavgiften återbetalas inte vid en eventuell avbokning.

Avbokningar senare än 6 veckor före arrangemangets börjar debiteras 75% av bokat belopp. Vid avbokning senare än 4 veckor innan ankomst debiteras 100% av bokat belopp